Почетна

11

Огнопревент е компанија која постои од 1992 год. и  успешно работи на полето на заштита, а главна дејност и е изработка на стабилни противпожарни и други безбедосни системи. Друштвото врши и  изработка на против пожарни проекти и елаборати, како и продажба на противпожани апарати.

Види повеќе

22

 • Против пожарни апарати
 • Хидрантски ормари и опрема
 • Опрема за заштита и спасување
 • Мониторинг и контрола на системите
 • Спринклер системи
 • Дренџер системи

Види повеќе

33

Огнопревент-инженеринг е директен увозник на опрема од познатиот бренд фирми во дејноста од: USA, Германија, Италија, Чешка, Бугарија, Србија, Словенија, Хрватска и други. Исто така соработува со многу реномирани компании од Р. Македонија.

Види повеќе

Дел од нашите производи

  • PA-1
  • PA-2
  • PA-3
  • Product 3
  • Product 2
  • Product